Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czesc Admin :)
11-18-2008, 05:59 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-18-2008 06:03 AM przez suchezi.)
Rainbow Czesc Admin :)
W zwiazku z tym ze jest to pierwszy post na forum i wlasciwie nie ma narazie za bardzo z kim sie witac(nie unikajac dwuznacznosci Smile, to asekuracyjnie napisze tylko ze nazywam sie Martin (nie marcin) i zajmuje sie przetwarzaniem obrazow Cool

cdn
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-18-2008, 06:55 AM
RE: Czesc Admin :)
Witam rowniez Smile
Z tej strony Olaf, zajmuje sie poezja eksperymantalna i nie tylko (http://keller.art.pl - na razie niezbyt eksperymentalnie, ale mam nadzieje, ze z pomoca processingu niebawem sie to zmieni), obecnie mieszkam w Walii, gdzie ciezko sie zaharowuje Smile , a w miedzyczasie tworze strone Polskiego Centrum Processingu oraz niniejsze forum.

Mam nadzieje, ze po pokonaniu wszystkich trudnosci technicznych, projekt ruszy pelna para i uda sie rowniez skompletowac jakas w miare spojna i stala grupe milosnikow programowania.

Olaf vel. processor
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
11-18-2008, 08:41 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-18-2008 08:54 AM przez admin.)
Czyzbym byl w pierwszej dziesiatce?
Szymon, hobbystycznie zaczynam sie bawic processingiem, obecnie student, czasem gram (http://www.last.fm/music/Trees+Move+The+Most), duzo slucham (http://last.fm/user/z3ppelin), fotagraficzne i pierwsze twory processingowe wysylam na flickr - http://flickr.com/photos/z3ppelin/

Oby to forum preznie sie rozwijalo Smile
11-21-2008, 10:25 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-21-2008 10:27 AM przez dihe.)
Processingiem zainteresowałem się widząc jakie cuda ludzie tworzą za pomocą tego programu i cutera 3D. Mam zamiar się nauczyć tego języka programowania który słyszałem że podobny jest do Javy. Myślę że twory jakie można uzyskać dzięki Proc. mają przyszłość, i przydadzą się w moim zawodzie projektanta szeroko pojętego designu.

Nazywam się Jarek Smile
11-23-2008, 05:42 AM
Witam!
Przylaczam sie do forum, bo processing to fajny temat. w ogole wizualizacja danych to fajna rzecz.

Zainteresowalem sie processingiem jakis czas temu przez przypadek. Jest to zainteresowanie jak dotad dosc bierne. Owszem sciagnalem soft z oficjalnej witryny i uruchumilem przyklady. Moja wyobraznia ruszyla po przejrzeniu projektow Bena Frya z jego oficjalnej strony oraz http://portal.mace-project.eu/maeve/ z sekcji Exhibition. Z przyjemnoscia popracowalbym nad jakims wpolnym, chocby prosym projektem.Drogi Adminie, zapewne masz juz w glowie jakis pomysl? A moze pozostali koledzy?

pozdrawiam wszystkich
gjo
11-26-2008, 03:11 AM
czesc wszystkim Smile
processingiem dorywczo zajmuje sie jakies 1,5 roku. dowiedzialem sie o nim dosc przypadkowo i od razu przypadl mi do gustu ze wzgledu na prostote pisania programow zwiazanych z grafika.
12-20-2008, 08:40 PM
Hej.
Ciesze się że nie tylko ja w Polsce się tym interesuję.
W processing robię audio-video. Na razie tylko jakieś proste szkice. Wyniki póki co wrzucam do szuflady albo trzymam na dyskach twardych które się psują. No, przynajmniej dobrze się przy tym bawię.
12-20-2008, 11:25 PM
Witaj.
Jeśli masz coś, co możesz pokazać, wrzuć w odpowiednie miejsce na forum, nawet jeśli to mają być proste rzeczy. W Polsce Processorów jest jak na lekarstwo, albo są tak rozproszeni, że w grupie nie istnieją, o czym również świadczy to forum, na którym zasadniczo nic się nie dzieje, za co przepraszam, bo to w sumie moje zadanie. Mam nadzieję, że sytuacja ulegnie zmianie od stycznia. No wiecie, takie noworoczne postanowienie Smile

Olaf vel. processor
01-10-2009, 09:52 PM
Postaram się coś pokazać w najbliższym czasie. Ostatnio nie mogę przestać procesować Wink
02-16-2009, 06:43 AM
Witam, na imię mam Ewa. Widziałam prace video powstałe dzięki Proc. i jestem zafascynowana, ale nie mam pojęcia o programowaniu. Studiuję informacje z oficjalnej strony ale wszystko i tak brzmi tajemniczo. Jeśli ktokolwiek czuje się na siłach udzielać korepetycji processingowych absolutnej nowicjuszce, to jestem zainteresowana. Studiuje na asp i mysle, ze te umiejętności wniosłyby dużo świeżości do moich realizacji. Pozdrawiam.
Odpowiedz 

Skocz do:

KontaktForums processing.org.plWróć do góryWróć do forówWersja bez grafikiRSS