|
Kursy Processing w Polsce ?
|
|
05-22-2009, 08:14 PM
|
|||
|
|||
|
Czy ktoś wie czy są takowe prowadzone gdzieś na terenie Polski? Czy jest to za świeży program ? A może ktoś prowadzi prywatne ? Piszcie co wiecie bo samemu nie podołam chyba nauczenia się tego programowania aby uzyskać na ekranie pomysły, które chodzą po głowie.
m. |
|||
|
05-31-2009, 07:19 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Kursy Processing w Polsce ?
Nie od razu Rzym zbudowano
![]() Nie wiem jakie masz pomysły w głowie, ale znajomość wzorców projektowych i podstaw trygonometrii bardzo pomaga (przynajmniej mi). Przeglądanie czyjegoś kodu też jest bardzo dobrą metodą uczenia się: openprocessing A dalej trzeba po prostu pisać i pisać. Aż zacznie wychodzić dokładnie tak jak się chce. Żaden kurs Cie tego raczej nie nauczy, chociaż chciałbym żeby ktoś mi pokazał że się mylę
|
|||
|
06-02-2009, 10:28 PM
|
|||
|
|||
|
Wielkie dzięki,
nie znałem wcześniej strony Openprocessing, ale już widze że mi sporo pomoże. Głównie siedziałem na 'Learning Tutorials' na processing.org, ale tam troche za duzo teorii a za mało przykładów.
|
|||
|
06-03-2009, 03:39 AM
|
|||
|
|||
|
Polecam Ci książke Learning Processing - jeśli nie miałeś wcześniejszego kontaktu z programowaniem, powinna pomóc. Pozostałe dostępne w tym temacie książki mogą się również okazać pomocne.
Olaf vel. processor |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|